Web Analytics Made Easy - Statcounter

Regulamentul locului de joacă

Pentru a asigura siguranța și confortul tuturor, am creat un set de reguli simple, clare și ușor de respectat.
Vă rugăm să le urmați pentru ca fiecare vizită la Mirunel să fie o experiență plăcută, relaxantă și fără griji, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Respectarea acestor reguli ne ajută să păstrăm atmosfera prietenoasă și distractivă.
  1. Înainte de a pătrunde in acest spațiu de joacă, incaltamintea va fi lăsată in grija personalului administrativ, cei care intra vor purta șosete. Prezentul spațiu de distracție este destinat copiilor cu varste cuprinse între 2 și 12 ani; copiii ce nu au împlinit varsta de 3 ani, vor fi însoțiți de un părinte (adult).
  2. Copiii sub 3 ani au voie doar cu un însoțitor adult, fiind interzisă lăsarea in grija altor copii mai mari (sub 18 ani).
  3. Sunt interzise cataratul pe plasa de protectie, urcarea pe tobogane in sens invers și aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta.
  4. Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul înainte.
  5. Se vor respecta cu strictețe măsurile de siguranță.
  6. Pentru a menține un spațiu curat, toți copiii trebuie sa poarte șosete curate sau incaltaminte de interior cu talpă foarte moale in incinta locului de joacă, pentru a nu provoca accidentarea altor copii. Părinții vor primi la intrarea spațiului de joacă botosei de unica folosinta, pe care trebuie sa-i foloseasca peste incaltaminte.
  7. Pentru a mentine igiena, toți utilizatorii își vor spăla și dezinfecta mainile inainte de joacă, precum și după folosirea Toaletei.
  8. Pentru ca toți copiii sa aibă parte de momente de relaxare și buna dispoziție nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat.
  9. Este interzis accesul cu obiecte dure, ascutite in incinta.
  10. Este interzis accesul cu mancare, gumă de mestecat sau băuturi in zona de joacă.
  11. Este interzis accesul cu băuturi și produse alimentare in incinta (zona caffe-bar sau loc de joaca), precum si consumul acestora.
  12. Este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de îmbolnăvire sau care au prezentat semne de îmbolnăvire cu 12 – 24 de ore înainte de desfășurarea evenimentului (alergii, tuse puternica, astenie fizica, boli virale, alte boli contagioase) sau cu igienă deficitară; copiii mici trebuie sa poarte scutece de unică folosință.
  13. Copiii care suferă de claustrofobie sau anxietate nu au voie in modulul de joacă.
  14. Vă rugăm să anunțați personalul in scris dacă sunt anumite probleme cu copilul dumneavoastra (exista pericolul ca un părinte sa nu aibă dreptul de a lua copilul, parintii find in divort, sau copilul prezinta tulburari de comportament, este epileptic sau dependent de insulina și are nevoie de îngrijiri speciale, etc). Nu ne asumăm răspunderea în fața dumneavoastră sau a organelor instituțiilor abilitate.
  15. Accidentele nedorite vor fi evitate, nepermițându-le celor mici să intre cu creioane, cuțite, bețe, foarfeci, pixuri, chei sau alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestora în locul de joacă, părintele este unicul responsabil pentru accidentele provocate propriului sau altor copii sau de distrugerile provocate de manipularea acestora.
  16. În piscina cu bile, capul copiilor trebuie să fie întotdeauna la suprafață, iar aceștia nu au voie să arunce cu bile în afara perimetrului sau să se arunce peste bile.
  17. Este interzisă distrugerea jucăriilor și a spațiului de joacă (inclusiv prin scuipat, murdarie, zgâriere, rupere, smulgere, lovire). Dacă totuși se produce distrugerea de către copil, părintele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor.
  18. Locul de joacă este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar acestea nu își asumă responsabilitatea pentru:
    • certurile, loviturile, accidentele și relațiile dintre copii, intervenind între aceștia doar dacă au posibilitate și pot observa problemele;
    • accidentele, loviturile provocate din nerespectarea de către copii a regulilor de utilizare a locului de joacă, a regulamentelor, a folosirii necorespunzătoare a echipamentelor, aparatelor de joacă și jucăriilor, din necunoașterea regulilor prezentului regulament pentru că însoțitorii nu l-au citit, din neascultarea și refuzul recomandărilor supraveghetorilor, din neatenția copiilor;
    • accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sănătate psihică sau motrica a copiilor;
    • problemele apărute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor între ei sau cu personalul supraveghetor;
    • neglijența adulților însoțitori.
  19. Ne rezervam dreptul de a selecta clienții, iar in cazul in care un copil sau mai multi, au un comportament violent aceștia vor fi excluși din locul de joacă. Nu ne asumăm răspunderea pentru aceștia și pentru eventualele accidentari provocate altor copii,de asemenea copiii care prezinta o stare de sanatate alterată nu vor fi primiți in spațiul de joaca alaturi de alti copii.
Back To Top